FSDFDSFDSAi orice nemultumire legata de serviciile noastre? Vino centrul noastru in termen de 7 zile de la data efectuarii serviciului si vom remedia gratuit orice problema constatata.
TRATAMENT CLIMA
O celula de ultrasunete produce o frecventa de 1,7Mhz transformand-o din lichid AIRO CLEAN ULTRASONIC in vapori de 5 microni. Acesti vapori sunt impinsi pana la iesire din aparat fiind aspirati de sistemul de ventilare, eliminand toate impuritatile. Tratamentul dureaza circa 20 minute, la 22 de grade C. si se opreste automat cand ajunge la nivelul minim al lichidului sau cand timpul tratamentului a luat sfarsit.
Pentru rezultate optime si mentinerea calitatii aerului pe care il respiri in masina se recomanda repetarea anuala a tratamentului.
Firma Noastra şi-a început activitatea în anul 2003, pornind de la ideea de a oferi clienţilor o gamă variată de serviciii,fapt pentru care firma noastră e în continuă dezvoltare.  In momentul de faţă suntem o echipă dinamică ,cu o experienţă de 9 ani în domeniu, am reuşit să identificăm şi să colaborăm cu succes cu cei mai buni producători din ţară şi din străinătate, iar multe dintre produse sunt de CALITATE, GARANTATE  si sunt instalate cu succes.
Copyright © 2012 Tint Style   
WWW.TINT.RO
WWW.TINT.RO
˜Creare Site Web - Pret incepand de la 300 RON TEL: É0733 13 11 33˜
Noutati
PARTENERI
Meniu
Folie transparenta pentru protectia vopselei
Pietricelele sarite de sub rotile masinilor din fata, insectele care se lovesc de partea frontala a masinii, micile resturi metalice sau din alte materiale de pe drum, sarea si nisipul folosite la topirea zapezii - toate pot avea ca rezultat deteriorarea vopselei ca urmare a socurilor mecanice sau coroziunii.
Ciupiturile, zgarieturile si petele astfel aparute degradeaza aspectul masinii si nu pot fi rezolvate decat prin revopsire sau retusare locala a finisajului.

Exista insa si o metoda de prevenire a acestor probleme, care asigura pastrarea intacta a vopselei originale - foliile incolore de protectie a vopselei.
Foliile de protectie sunt transparente, elastice si durabile, nemodificand aspectul masinii cum se intampla atunci cand montezi huse din piele sau din alte materiale similare.

Intrebari frecvente


Ma deranjeaza ca marginea foliei creeaza o dunga pe capota. De ce as accepta asta?

Este adevarat ca atunci cand examinezi capota vei observa marginea foliei, in special daca pe ea s-a depus praf.

Este insa la fel de adevarat aceasta margine este observata doar de catre cei care se uita in mod special si voit la masina din diferite motive. Trecatorul sau participantul la trafic nu o observa.

Iar in cele din urma alegerea se rezuma la ce preferi sa vezi pe masina ta: o dunga discreta si uniforma pe capota sau punctulete albe de la vopseaua sarita.

In plus iti garantam ca atunci cand vii de la drum lung te vei simti mult mai bine stiind ca musculitele, gainatul si alte depuneri sunt pe folie (care poate fi inlocuita cand vrei tu) si nu pe vopsea unde ataca lacul si provoaca probleme estetice permanente.

Nu ies cu masina din oras. De ce mi-as pune folie?

Poate nu iesi niciodata cu masina din oras si nu ai problema ciupiturilor produse de pietricele sarite de la alte masini. Insa asta nu inseamna ca nu ai nevoie de folie.

Folia de caroserie, aplicata pe colturile barilor si in alte zone expuse la lovituri sau frecare (ex. zona de jos a pragurilor), te scuteste de nervi cand vii la masina si descoperi ca un sofer neglijent si-a frecat masina de a ta in parcare. Vopseaua ta va fi la loc iar daca pe folie ramane vopsea de la alta masina o poti sterge linistit cu o carpa umeda.

Folia de caroserie costa 100 euro/mp (montaj si TVA incluse).

cuvinte cautate
folie protectie vopsea,folie,vopsea,folie anticriblura,folie caroserie, folie vopsea
Despre
Noi
Alte
Servicii
Satisfactie
Garantata

Luni-Vineri 07:00 - 21:00

Sambata       08:00 - 19:00

Duminica     09:00 - 16:00Yahoo! Status (Online/Offline)
Click pe harta!


Folii Cladiri
Program
Contact
Adresa
Harta
Galerie Foto
Folie Auto
Folie Faruri
Polish Faruri
Galerie Foto
Galerie Foto
Galerie Foto
Galerie Foto0768001165

0723185844

0733131133

        Email: info@tint.ro

Adresa:

Viilor - Strada Echinoctiului nr 52
Sector 5
Vodafone
Vodafone
Cosmote
WwW.Polish-Faruri.CoM
TINT STYLE